dinsdag 6 oktober 2009

Trainingsupdate

Zondag 4 oktober na een ochtenddienst bij thuiskomst nog even een training meegepakt van 40 minuten. Heb er een tempoloopje van gemaakt en voor ik het wist waren de 40 minuten weer voorbij.

Dinsdag 6 oktober heb ik een duurloop van 75 minuten gelopen. Had wat problemen met de afstand meting na het vervangen van een batterij van mijn Polarhorloge. Hij was alle instellingen kwijt. Morgen maar even controleren of de afstanden nog kloppen. Bij terug komst thuis lag er post van de Marathon van Amsterdam in de brievenbus. De bevestiging van de deelname aan de Mizuno Halve Marathon was binnen. Nu aftellen naar 18 oktober. Ben benieuwd wat het gaat worden. Ik start in startvak 3, geschatte eindtijd tussen de 1.50-1.59. Mijn snelste tijd was tot nu toe 1.53.47 op de Halve Marathon. Deze tijd werd gelopen tijdens de Halve Marathon van Etten-Leur in 2008.

2 opmerkingen:

  1. ben benieuwd of je je p.r gaat halen... we gaan duimen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat je a.s. zondag niet in Eindhoven loopt. Ik ga voor dezelfde tijd en hadden we wellicht samen kunnen lopen. Succes in Amsterdam in ieder geval!
    Groetjes,
    Ruud

    BeantwoordenVerwijderen