donderdag 10 december 2009

Donderdag 10 december 2009

Vanmorgen om 07.00 uur zat mijn laatste van de 3 nachtdiensten erop. De volgende zijn gelukkig pas weer over twee weken. Na vanochtend nog een paar uurtjes te hebben geslapen, heb ik vanmiddag toch nog even de loopkleding aangetrokken. Wilde vandaag de laatste training doen voor Spijkenisse. Morgen een rustdag en zaterdag nog een vroege dienst.

Zoals gezegd vanmiddag even de loopkleding aangetrokken voor een rondje hardlopen. Het was droog en een graad of 10. Het is een inmiddels bekend rondje door Purmer Noord geworden. Uiteindelijk heb ik 55 minuten gelopen met een totaal van 9,71 kilometer.


Zondag staat zoals gezegd de Spark Marathon op het programma. Ik zelf loop dan de halve marathon. Tijdens deze marathon zullen veel webloggers en twitterraars aanwezig zijn. Het beloofd een groot feest te worden. Leonie en Martine gaan voor een tijd onder de 3.30. Zij zullen daar worden bij gestaan door een paar super hazen. Kijk voor meer info op hun weblog. Wil je weten wie er allemaal lopen van de webloggers/twitterraars kijk dat eens op de site van twitterende hardlopers, hardloopteam.


                                     


8 opmerkingen:

 1. ik heb ergens gelezen dat er 21 bloggers in Spijk zullen zijn... Feestje!! zie je daar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes zondag. Een mooi bloggersdagje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het wordt heel druk in Spijkcity... leuk.. zie je zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het wordt echt ridiculously druk daar in Spijk. Niet vergeten om eerst te lopen en dan pas lol te trappen......volgende week is jouw PR aan de beurt =D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Succes in Spijkenisse. Ik moet dit feestje missen, maar Linschoten wordt zeker zo druk bezocht. Bouwen we daar toch gewoon nog een feest ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel veel succes zondag! Have fun...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Maak er wat moois van Gerard. Veel succes en plezier

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wij zorgen (als HM-lopers) dat het gezellig gaat worden bij de finish en uiteraard zullen we allemaal tegelijk twitteren ;-) Altijd leuk voor de followers. Tot morgen,

  BeantwoordenVerwijderen