zondag 27 december 2009

Drukke week

Na de Linschotenloop op 19 december stond er een drukke week op het programma. Maandag en dinsdag een vroege dienst en daarna vanaf donderdag vier nachtdiensten.

Zondag 20 december 2009 een dag na de Linschotenloop even de loopschoenen aangetrokken voor een kort loopje. Wilde even rustig aan doen na twee halve marathons binnen een week. Was toch diep gegaan om beide keren onder de 1.45 te lopen. Het werd uiteindelijk een loopje van 30 minuten. Met een totaal van 4,48 km. Onder foto van het parcours op 20-12-2009Dinsdag 22 december 2009 na thuiskomst van een vroege dienst nog even een half uurtje wezen hardlopen. Kon nog net voor het donker werd. Totaal 4,55 km gelopen.

Donderdag 24 december 2009 eerst even naar Lelystad gereden. Had van Leonie gehoord dat daar Salomon schoenen werden verkocht voor rond de 90 euro. Na eerst even telefonisch contact te hebben gezocht, bleek dat zij nog een paar hadden staan in mijn maat. Het werden de Salomons XA 3D Pro XCR Cumo. Mocht ze voor 79,95 meenemen. Door de telefoon had hij nog een prijs genoemd van 89,95. Een koopje dus.

's Middags rond half 13.30 uur vervolgens de loopschoenen aangetrokken voor een duurloop van 90 minuten. Een sneeuwvrij parcours opgezocht. Dus de kleine binnen weggetjes overgeslagen. Wilde geen risico oplopen. Uiteindelijk stonden er 15 kilometers op de teller. 's Avonds om 23.00 uur begon de eerste nachtdienst van de vier al weer. Was met de kerst dus onder de pannen.


Zondag 27 december 2009, na eerst nog even vier uurtjes te hebben geslapen, de Salomons aangetrokken voor een kort loopje in en rondom Purmer Noord. Na een uurtje stond er 10,04 kilometer op de teller. Lekker rustig aan gedaan dus. Zat ook niet meer in hoor na drie nachtdiensten.
Uiteindelijk in deze drukke week (ma-zo) toch nog iets meer dan 29,5 kilometer gelopen.


5 opmerkingen:

 1. je hebt het druk gehad zeg, en dan toch zoveel lopen : 295 km ;-) ??

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Komma vergeten? Anders is het wel heel erg veel.(295km)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Was wel mooi hé... lopen met de sneeuw!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat zijn inderdaad mooie schoenen Gerard, loopt vast lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ga je ook al aan de trails wagen? Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten.

  BeantwoordenVerwijderen