woensdag 20 januari 2010

Trainingen week 3 + Hartlopendewebloggers

Woensdag was ik lekker vrijd na twee vroege diensten. Even niet de wekker om 04.45 uur.
Rond 11.00 op pad gegaan voor een duurloopje van 75 minuten. In het begin was het toch wel frisjes. Toen er een waterig zonnetje bij kwam werd het gelijk een stuk aangenamer. In totaal 13.59 kilometer gelopen.
Zoals ik van de week al aangaf steun ik de actie van Jacqueline van harte. Inmiddels heb ik van haar al een sponsorformulier ontvangen waar ik al mee aan de gang ben gegaan. De eerste honderd euro zijn binnen. Ook heb ik wat bedrijven benadert voor de sponsoring. Het is even afwachten hoe dat gaat aflopen. Maurice heeft een aparte pagine gemaakt voor de actie. De kunt u hier vinden.Maandag na een vroege dienst nog even de loopschoenen aangetrokken. Kon nog net even 40 minuten hardlopen voor het donker werd. In totaal 7,34 kilometer gelopen.

6 opmerkingen:

 1. Ik ben benieuwd hoe het gaat aflopen met de evt. sponsors. En dat heb je snel gedaan... die eerste 100 euro. Alvast hartelijk dank voor je hulp.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat is top gedaan van je.. de promotie van de harTlopers. (link naar Ton ff aanpassen)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De eerste honderd binnen! Klasse, nu hopen dat de benaderde mogelijke sponsoren hun medewerking aan de actie verlenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed bezig met de actie ! Geweldig hoe we ons via onze hobby kunnen inzetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hardlopen is gaaf, maar hartlopen voor het goede doel is helemaal top!

  BeantwoordenVerwijderen