zaterdag 20 maart 2010

Training weer opgepakt

Na het moeten afzeggen van de 32 van Kampen, heb ik zondag de training weer opgepakt. Had zaterdag nog de gehele dag op bed gelegen. Wilde het niet te gek maken en had daarom gekozen voor een rustig rondje van 45 minuten. In totaal 7,77 kilometer afgelegd. Maandag en dinsdag stonden 2 vroege diensten op het programma en heb ik ook niet getraind.


Woensdagochten, onder ideale omstandigheden op pad gegaan voor een lange duurloop door de bossen van Ermelo. In totaal iets meer dan 1,5 uur gelopen met een totaal van 16,03 kilometer.
Donderdagochtend waren de omstandighden zelfs nog beter dan woensdag. Lekker 47 minuten gelopen. Totaal 8,3 kilometer afgelegd.Zaterdagochtend had ik weer een lange duurloop gepland. Had in de loop van de week nog even overwogen om in Nijkerk te starten op 10 kilometer. Door het wegvallen van de 32 van Kampen wilde ik toch een kilometer of 20 meepakken.  Dus gekozen voor een mooie route door de bossen en over de heide van Ermelo e.o. Toen ik wakker werd regende het. Nadat de hond was uitgelaten en er was gegeten, werd droog. De hoogste tijd dus om van start te gaan. Het lopen ging lekker over een afwisselend parcours. 
Onderweg nog wel wat regendruppels hegad, maar dat mocht de pret niet drukken. Na 1.56.21 uur was ik weer op de camping. In totaal 20,02 kilometer gelopen.
Vandaag ook de keuze gemaakt om woensdag mee te lopen tijdens de Be More Ultra-Tour. De bedoeling is dat ik daar 30-35 kilometer meeloop als voorbereiding op de Fortis Rotterdam Marathon.

8 opmerkingen:

 1. je hebt het weer lekker opgepakt.. fijn.. leuk in Ermelo afgelopen week.. lekker weertje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Al weer snel op de goede weg. Mooie voorbereiding die BMUT... succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De training weer netjes opgepakt. Met nog een 30-35 komende woensdag bij de BMUT, moet dat toch voldoende zijn naar R'dam toe.
  Ik ga je zien woensdag, want ik loop dan ook 30+km mee en buig dan af naar het station Zwolle.
  Groet, Ruud

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi dat je weer bezig bent. Leuk dat je woensdag start in BMUT! Zie je dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alsof je niet stilgestaan hebt.
  Succes woensdag met de 30++

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goede training door een mooi gebied.
  Zou willen dat ik de bos en heide zo vlak bij zou hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat je zo snel hersteld. Jammer van Kampen maar zo te lezen heeft het alleen maar een positief effect gehad.

  BeantwoordenVerwijderen