zondag 25 juli 2010

Ja ik leef nog

Het is een tijdje rustig geweest op mijn webblog. Dit had meerdere oorzaken. Druk druk en nog eens druk. Bovendien duurde het herstel van mijn knie langer dan verwacht. Er werd dus minder gelopen. Het totaal kwam hierdoor op bijna 96  loopkilometers. Gelukkig kon ik mij een beetje uitleven op de racefiets als voorbereiding op de Grand Depart Toertocht over 120 kilometer op 1 juli.Ook was ik mijn trainingsmaatje, mijn Garmin 310, vijf weken kwijt. Deze werd teruggestuurd wegens het weergeven van te hoge hartslagwaardes. Inmiddels heb ik via SeeYourHeartBeat.com een nieuwe mogen ontvangen. Ook op twitter was ik weinig te vinden. Inmiddels zijn de looptrainingen na de Grand Depart weer opgepakt, met als doel de Marathon van Amsterdam.


Deze week werd er eindelijk eens lekker gelopen.

Maandag 19 juli ; Werd er een rondje gelopen van Ermelo naar Harderwijk en vervolgens weer terug naar Ermelo. Totaal 13.32 kilometer in 1.18.53Woensdag 21 juli ; Werd er 's middag een klein rondje Purmer Noord gelopen van 6,3 kilometer in 33.52. Was 's morgens uit mijn eerste nachtdienst gekomen.

Vrijdag 23 juli ; Was er weer ruimte voor een lange duurloop. Was gisteren uit mijn laatste nachtdienst gekomen. Er werd een rondje gelopen van Purmer Noord-Zuid-Kwadijk-Purmerringvaart en vervolgens weer naar Purmer Noord. In totaal werd er 13.21 kilometer gelopen in 1.19.09


Zondag 25 juli ; Werd in de ochtend een Rondje Purmer Noord _Purmer Zuid en vervolgens weer Purmer Noord gelopen in 1.02.40. In totaal werd er 11.41 kilometers gelopen.

Dit bracht het week totaal op 44.24 uur. De komende week nog werken en daarna op vakantie. Hoop dan 4 keer per week te kunnen trainen.

9 opmerkingen:

 1. Lekker de trainingen weer oppakken en je bent er weer!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed te lezen dat je het lopen weer op kunt pakken en de trainingen je een mooie tijd in A'dam moeten bezorgen weer aanvangt.
  Prettige vakantie alvast.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De weg omhoog is weer opgepakt en de loop km komen er aan!.
  Groet Rinus.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij hebben vandaag gefietst vanuit Ilpendam. Had je zomaar tegen het lijf kunnen fietsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je bent er weer en de looptrainingen worden weer opgepakt; dat gaat dus goed! Ik lees gelukkig niets meer over knieprobleme, dus die behoren tot verleden, neem ik aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat minder lopen is wel eens lekker, maar niet door een blessure..... leuk A'dam, ben ik ook. succes weer met het lopen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. welkom terug weer en nu weer lekker lopen Gerard. succes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 44.24 uur?? Je bedoelt 44km?

  Fijn dat je weer aan het lopen bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn dat je de loopdraai weer te pakken hebt.
  Trouwens een leuke afwisseling met fietsen.

  Groet Mo

  BeantwoordenVerwijderen