zondag 8 augustus 2010

Bosloop Ermelo en Scarabee Sports & Outdoor

Vandaag geen loopfeest voor mij bij Runningronald, na de halve marathon van jongstleden vrijdag vond ik het niet verstandig om vandaag nog een 20 kilometer te lopen. Dus rond 10.45 uur op pad gegaan voor een loopje door de bossen van Ermelo. 

Ik was nog niet op pad of het begon al te regen. Dit mocht echter de pret niet drukken. Zoveel mogelijk de zachte ondergrond op gezocht. Het ging niet verkeerd met de halve marathon nog in de benen. Het begon echter steeds harder te regenen. Na ongeveer 51 minuten was ik zeiknat weer terug op de camping. Ik had toch nog even 8,4 kilometer in de stromende regen gelopen. 

Tot slot wil ik nog even de website van Scarabee Sports onder de aandacht brengen. De afgelopen tijd was ik op zoek naar een rugzak van Salomon. Na veel advies gekregen te hebben via twitter kwam ik uit bij het model XT Wings 5. Echter waar koop je die in Nederland. Ik had het al geprobeerd in Bataviestad. Deze hadden echter alleen een grotere rugzak van Salomon of een kleine licht blauwe. Gelukkig kwam Esther met de tip van Scarabee Sports. Na een bezoek aan hun website bleek dat zij de XT Wings verkochten. Na email en telefonisch contact bleek dat zij hem ook in voorraad hadden dus gelijk besteld. De volgende dag werd hij al bezorgd. 
Heb later nog even via email contact gehad met de eigenaar Marc. Het bleek dat nog niet hun gehele assortiment op de website stond. Medio September/Oktober gaat hun nieuwe website de lucht in.  Dus zoek je iets van Salomon, neem gerust even contact met ze op.


11 opmerkingen:

 1. het is een fantastische rugzak en het was een top tip van esther !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met wat hogere temperaturen is het wel zaak om voldoende drinken bij te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Scarabee is een top-winkel, niet groot, maar wel hele goeie service. Fijn dat ik je kon helpen met de tip naar deze website

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor de tip Gerard. Ga er zeker eens kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En gewoon weer, ondanks de regen, lekker uitgelopen vanddag. Gaat helemaal de goede kant op!
  En die site van Scarabee zal ik onthouden, als Salomon-fan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De XT is echt een hele fijne rugzak, daar ga je veel plezier aan beleven.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Rugzakken loop ik niet graag mee ; heb tijdens de 4daagse van Nijmegen er vele gezien. Zelf hield ik het bij een kleine heuptas met enkel de noodzakelijke spullen. Toch dank voor de website vermelding ; ik heb net een paar vrienden erg blij kunnen maken !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn voor je dat je een goede rugzak heb gevonden. Ik zelf heb er ook een maar ik gebruik hem alleen als het echt nodig is. Ik houd er niet zo van.

  Groet Mo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bedankt voor de tip Gerard, eens kijken of men dat bij ons ook heeft :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Vet grappig: de Trail de Val d'Heure hebbik n stuk met meneer Scarabee gelopen =D Aardige kerel!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gerard bedankt voor de tip.Het is een top rugzak.Zeker met het warme weer fijn om wat extra drinken bij je te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen