zondag 25 september 2011

30 van Almere

Vandaag stond de 30 van Almere op het programma. Een loop die vorig jaar ook al in de planning stond om samen met Marco te lopen. Echter een griep gooide roet in het eten. Vandaag dus een herkansing en het mooie was nog dat Marco zich gisteren spontaan via twitter aanbood om mee te lopen.


En zo stonden we beiden even voor 10.30 uur aan de start voor de 30 van Almere. Vooraf werd de afspraak gemaakt om deze lekker rustig aan te doen en zeker niet tot het uiterste te gaan. Marco moet immers aankomende zaterdag aan de bak tijdens de Zeeuwsekustmarathon.Na het startschot gingen we dan ook lekker op pad voor twee rondjes door Almere. De kilometers vlogen voorbij over het tot onze verbazing toch wel mooie parcours. De organisatie had een mooi parcours uitgezet door de groene gebieden van Almere. Het was werkelijk genieten. De laatste 10 kilometers werden er nog diverse lopers ingehaald. Om uiteindelijk na 2.40.32 uur de finish te passeren.

Zowel voor Marco als mij was dit een PR. Marco had nog nooit een 30 kilometer wedstrijd gelopen en mijn tijd stamt nog uit 2010 (2:44:51), gelopen tijdens de Groet uit Schoorl.

Kort samengevat een leuke loop in goed gezelschap. Marco bedankt. We hebben vorig jaar ruimschoots goed gemaakt. Succes in Zeeland broertje.

9 opmerkingen:

 1. Netjes aan het strijdplan gehouden mannen :-)
  Toch mooi ff een PR voor jullie beiden en een mooie generale voor Marco.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was heerlijk weer is samen aan de bak te gaan, ook een mooie goedmaker voor Almere 2010... Ik heb er echt van genoten... Het geeft me vertrouwen voor Zeeland.... Doe de rest van de week weinig tot zeg maar niets ;) bedankt voor je gezelligheid en je leuke blog, wil je nog even zeggen dat je PR op PR loopt... 2011 is een prachtig loopjaar voor je geworden.... Kan wel zeggen dat ik trots ben op mijn grote broer...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker gelopen en gezellig zo met je "kleine broertje"....
  En ook weer gewoon even een PR neergezet; 't blijft gewoon allemaal doorgaan, mooi zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een leuk gezelschap om mee te lopen jullie beide. En nog gefeliciteerd met de PRRRRRRRR. Jij blijft ook gewoon maar kilometers maken Gerard. Hoe ouder hou gekker hahahahahaha. Geniet van je PR

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed gelopen en nog een mooie tijd ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Best snel voor een rustig gelopen 30 km. En in de buurt van Almere heb je best mooie plekjes. Niet veel, maar ze zijn er.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Rustig doen zei je,....een prachttijd gelopen hoor!!!! Wat geeft dat als je er eens wil invliegen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gerard,

  Wat wordt het doel voor Amsterdam qua tijd??

  m.vr.gr.
  Andre

  BeantwoordenVerwijderen