vrijdag 14 oktober 2011

Amsterdam Marathon

Vandaag naar Sporthallen Zuid geweest om mijn startnummer en shirt op te halen. Natuurlijk ook nog even de tijd genomen voor een rondje over de Expo. Bij Garmin  even met de heren staan praten over de nieuwe Garmin Forerunner 910 XT. Dit model zie er mooier en wat strakker uit dan de 310. Het was nog niet de definitieve versie van de 910 die zij bij zich hadden. Dit model had nog een hele soepele polsband. Deze zal het waarschijnlijk niet lang uithouden in de praktijk.

Ook werd het probleem van de hoge hartslagwaardes besproken. Ik heb hierbij aangegeven dat dit waarschijnlijk veroorzaakt wordt door de hartslagmeterband. Ik heb van de heren het nieuwste model meegekregen. Kijken of deze na verloop van tijd wel de goede waardes blijft geven.


Zondagochtend om 9.30 uur moet het gebeuren. Dan loop ik met Jaco mee tijdens zijn eerste Marathon.
We gaan weg op 6"/km.

4 opmerkingen:

 1. Veel succes met je haaswerk voor Jaco!! Het lijkt er op dat het prima weertje gaat worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi joh, van die hartslagband. Ik heb veel problemen gehad met de (flexibele) van de 310. Sinds ik de oude band van de 305 gebruik heb ik nooit geen problemen meer gehad. Zondag, ik hoorde al dat je Jaco ging hazen. Ik had Jaco al ingeschat op zo'n 4.15. Daar gaan jullie dus ook zo'n beetje op weg. Vooral de eerste 2-3 uur dat tempo goed in de gaten houden, maar dat is jou wel toevertrouwd. En rem hem maar af, beetje streng als t nodig is. Ik wens jullie heel veel succes, ik ben erg benieuwd. Had je niet gahaasd dan had je van mij wel 3.15 mogen lopen hoor, is een lekker tempo. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel succes met je haaswerk en geniet van je tochtje door A'dam, 't wordt er mooi weer voor. 'k ga je daar zien, tot zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk dat je met Jaco meeloopt! Een betere begeleiding kan hij zich niet wensen! Succes morgen!! En ik ga je zien!!

  BeantwoordenVerwijderen