maandag 29 maart 2010

Runner's World Zandvoort Circuit Run + finisch Be More Ultra Tour

Zondag 28 maart 2010 stond de Runner's World Zandvoort Circuit Run op het programma. Had de avond ervoor nog even gedacht om deze te laten schieten om vervolgens de laatste 20 kilometer mee te lopen in de 5e en tevens laatste etappe van de Be More Ultra Tour.

Toch uiteindelijk van start gegaan in Zandvoort voor mijn 3e Circuit Run. Was redelijk op tijd uit Purmerend vertrokken. Het weer zag er goed uit. Echter hoe meer ik in de buurt van Zandvoort kwam, hoe meer het weer veranderde. Om ongeveer 11.30 aanwezig in Zandvoort. Lekker op het Circuit geparkeerd. Hier bleek dat er een harde, maar ook koude wind stond. Toch maar de lange broek aangetrokken.

Even voor de start begon het een beetje te regenen. Gelukkig stelde dat niet veel voor. Om ongeveer 13.05 uur van start gegaan voor eerst een rondje over het Circuit. Het blijft toch een apart gezicht al die lopers op het raceciruit. Na het Circuit het strand op voor ongeveer 3 kilometer. Hier bleek de wind schuin van voren te komen. Op het eerste stuk strand was nog goed te lopen, maar daarna toch veel mul zand. Na 3 kilometer strand weer de boulevard op om via het centrum van Zandvoort weer richting het Circuit te lopen. Hier was de finisch na 12,1 kilometer. Ik heb lekker gelopen ondanks de harde wind. Ook kon ik weer een nieuwe PR noteren namelijk 1.02.21, bijna 3 minuten sneller dan vorig jaar.


Na de finisch heb ik mij snel opgekleed om richting de finisch van de Be More Ultra Tour bij Nike in Hilversum te rijden. Daar genoten van de finisch van het Be More Dreamteam en de overige lopers en begeleiders/crew. Het geheel werd afgesloten met een spetterend eindfeest. Er was in de afgelopen dagen €11.000 opgehaald voor de kids van Mother of Peace.


Maandagochtend nog even 46 minuten wezen hardlopen. In totaal 8,01 kilometer afgelegd.

9 opmerkingen:

 1. 2 vliegen in één klap. Zware omstandigherden in Zandvoort zo te lezen.
  Helemaal klaar voor Rotterdam, nu lekker taperen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk, dat is dan toch die progressie: PR met 3 minuten. Gaat echt goed met je!
  En het eindfeest, ja echt geweldig he.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je PR. Had ik het geweten had ik je gisteren al kunnen feliciteren. Zie je 11 april, dat wordt zowiezo een PR voor je.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb je nog op het strand gespot!
  Zie hier http://lh5.ggpht.com/_ZJzkuNtjmJw/S6-Z6w5eGGI/AAAAAAAAU_w/O9u9KraEuaI/s512/IMG_0732.JPG

  BeantwoordenVerwijderen
 5. een mooie zondag heb je er van gemaakt... en een prima tijd op een toch wel pittig parcours, denk ik zo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je PR.Ik heb de wind ervaren als pal van voren,dus je hebt geluk gehad :-)Lekker door lopen en genieten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Druk bezig geweest op het strand en top dat je mee deed met de bemore ulta lopen en het eindfeest was top..
  Ga je zien.
  Groet Rinus.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zondag heb je niet verteld dat de Circuit Run een nieuw PR heeft opgeleverd. Van harte!
  Je bent helemaal klaar voor een nieuw PR op 11 april. Tot maandag.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk je in Hilversum bij de finish van de BMUT te zien.

  BeantwoordenVerwijderen